“Face ID” e “Apple”, ose ndryshe njohja e fytyrës nga celularët iPhone, nuk i njeh përdoruesit që mbajnë një maskë kirurgjikale, duke i detyruar ata të shkruajnë në fjalëkalimin e tyre ose të heqin pajisjet mbrojtëse për të zhbllokuar smartphone.

Studiuesit tani kanë treguar një “hile” që trajnon teknologjinë për të pranuar fytyrën tuaj me ose pa një maskë.

Advertisements

Videoja e mëposhtme tregon një përdorues që palos një maskë krejt të re në gjysmë, duke e vendosur atë në njërën anë të fytyrës së tyre dhe kalon në procesin e vendosjes së sistemit biometrik.

Përdoruesit mund të “Rivendosin ID-në e fytyrës” ose të zgjedhin ta bëjnë fytyrën e tyre të maskuar një “Paraqitje alternative”./Shqipëriaime

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP