Një vajzë 13-vjeçare është përd hunaur e vr arë kur një su lmues hyri në shtëpinë e saj teksa e ëma kishte dalë për të blerë ushqim.

Trupi i pajetë e Ana Paola u gjet në një dhomë në shtëpinë e saj në Nogale, Meksikë, pasi ishte përd hunuar e vr arë.

Advertisements

Familja e saj ishte nën karantinë prej koronavirusit, ndërsa e ëma ishte lejuar të dilte për të blerë disa artikuj thelbësorë.

Mediat vendase, të cilat nuk emëronin nënën e vik timës, thane se ajo doli nga shtëpia sipas rregullave të bllokadës në vend, pak para su lmit te tme rrshem.

Gjatë kësaj kohe dikush hyri në shtëpi, përd hunoi e vrau 13-vjecaren. Mediat thonin se asgjë nuk ishte vjed hur.

Advertisements

Policia kishte ardhur në banëse para se nëna të kthehej nga dyqanet: “Vi ktima u gjet në një dhomë me shenja go ditjesh në fytyrë. Babai i minorenes kontaktoi të ëmën për ta njoftuar që nuk po fliste dot me të. Kur ajo u kthye në shtëpi gjeti këtu policinë”, thane autoritetet.

Një anëtar i familjes tha: “Dikush hyri në shtëpinë e kushëririt tim në Nogales. Ata përd hunuan dhe vr anë mbesën time që ishte 13 vjeç. Çdo bisedë solidariteti, qytetarie apo ekonomie nuk ka kuptim. Sot Meksika, qeveria dhe bota nuk kanë të bëjnë më me mua”.

Vd ekja e vajzes ka shkaktuar tme rr ne Meksike dhe zemrim ne lidhje me rregullat e bllokades. Ende nuk jane raportuar arr estime./tch

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP