Një i moshuar 80 vjeç me Covid-19 vd iq mesditën e 10 prillin në spitalin e Shkodrës duke e çuar në 24 totalin e vi ktimave.

Vi ktima është babai i pacientit të parë të identifikuar në Shkodër.

Advertisements

Ai kishte më shumë se tre muaj në gjendje kome për shkak të problemve të tjera shëndetësore.

I moshuari është vi ktima e dytë në Shkodër.

Më 4 prill, një grua e moshuar 80-vjecare, nd ërroi jetë në Spitalin e Shkodrës, ndërsa vu ante nga zemra, tensioni dhe diabeti.

Advertisements

Deri më 10 prill, në Shkodër ka 49 persona të inf ektuar. Në 24 orët e fundit, u identifikuan 4 të infe ktuar të rinj, pa lidhje me pacientët e mëparshëm

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP