Gjatë mbrëmjes janë djegur 2 makina në Himarë.

Bëhet fjalë për një Mercedes Benz ML270 dhe Mercedez Benz furgon.

Të dyja makinat janë d jegur gjatë natës në fshatin Çorraj.

Dy makinat janë në pronësi të A.H dhe ishin parkuar pranë banesës së tij kur jane dj egur.

Ende nuk ka detaje të tjera nga ngjarja.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP