Të sht ëna me ar më janë dëgjuar pak më parë në Tiranë.

Gazetari i Ora News, Besar Bajraktaraj informon se ka pasur një she rr mes disa personave dhe pranë tyre ka qenë dhe një efektiv policie.

Advertisements

Mësohet se autori (et) pasi ka pla gosur dy pesonat i ka drejtuar pis toletën dhe efektivit të policisë për ta kër cënuar.

Ata janë larguar në drejtim të paditur. .

Bëhet fjalë për një ko nflikt mes disa personave që më pas ka gje neruar në përdorimin e ar mëve.

Advertisements

Ende nuk ka detaje mbi gjendjen e të pla gosurit dhe rrjedhën e ngjarjes së ndodhur pak më parë.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP