Ditën e sotme është pla gosur me th ikë një efektiv policie në Korçë.

Bëhet fjalë për policin Spartak Zotka.

Gjendja e efektivit të pla gosur bëhet me dije se është e mirë.

Menjëherë është vënë në pra nga autori i ngjarjes.

Ende nuk ka detaje të reja mbi këtë rast dhe arsyen pse polici është palgosur.

Vijon…

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP