Një shkencëtare australiane e cila është në krye të kërkimeve globale për gjetjen e vaksinës kundër koronavirusit ka treguar se me shumë mundësi nuk do kemi një të tillë.

Zyrtarët e shëndetësisë kanë nevojë urgjente për një ‘plan B’ për t’i dhënë fund pandemisë globale, tregoi ekspertja kryesore e shëndetit, Jane Halton.

Advertisements

Shkencëtarët në mbarë botën janë duke punuar për të krijuar një vaksinë dhe spresojnë të arrijnë një gjë të tillë brenda vitit tjetër por Halton këtë gjë e quan të pamundur.

Ajo tregoi se njerëzit janë duke ‘ëndërruar’, duke sqaruar se asnjëherë nuk ka pasur një vaksinë të suksesshme kundër koronavirusëve të tjerë.

Pretendimet e saj do ulin jo pak shpresat e njerëzve lidhur me pritshmëritë e tyre për krijimin e një vaksine kundër koornavirusit brenda vitit.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP