Britani, me 596 vdekje të reja në 24 orët e fundit arrin në 16.060 numri i të vdekurve nga COVID-19

Sot Britania ka bërë përparime pasi dje u shënuan 888 viktima kurse sot rreth 300 më pak teksa vetëm këtë të dielë janë bërë 21 mijë teste.

120 mijë e 67 persona janë infektuar në Britani me COVID-19 teksa nuk ka ende një plan pë rihapje siç po bëjnë vendet e tjera.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP