Prej një muaji nxënësit e të gjitha niveleve të sistemit arsimor në vendin tonë po mësojnë online për shkak të masave të marra nga autoritetet për parandalimin e përhapjes së Covid-19.

Ndonëse tashmë nxënësit janë mësuar me këtë metodë, disa familje vijojnë ta kenë problem. Nxënësja Edona Cukali nga fshati Kloskatund në Bashkinë Klos thotë se janë tre motra me një telefon celular dhe kjo ka bërë që të kenë shumë vështirësi sepse duhet të vendosin radhë. Edona thotë se ka gjetur mirëkuptimin e mësueses për vonesën në dërgimin e detyrave, por ata duhet të presin në radhë gjithë ditën.

Advertisements

Të gjendur në këtë vështirësi, Edona ka një apel edhe për institucionet shtetërore./balkanweb

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP

Advertisements