A mund të përhapet COVID-19 nëpërmjet monedhave dhe kartëmonedhave?

Përgjigjen për këtë na e jep Organizata Botërore e Shëndetit në Shqipëri e cila thekson se:

Advertisements

Aktualisht, nuk ka prova që të konfirmojnë ose kundërshtojnë tezën nëse koronavirusi mund të transmetohet përmes monedhave ose kartëmonedhave.

Sakaq OBSH në Shqipëri thekson se monitorimi i shëndetit tuaj gjatë Covid-19 është jetësor.

Ju duhet:

Advertisements

✅Të kontrolloni për simptomat e zakonshme

✅Të informoni familjen/miqtë tuaj nëse keni nevojë për ndihmë

✅Të kërkoni menjëherë kujdes mjekësor nëse keni vështirësi në frymëmarrje. Telefononi 📞 më parë, nëse është e mundur.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP