Kruja dhe Kurbini janë dy vatrat më aktive të koronavirusit në vendin tonë. Gazetarja e Top Channel, Anila Hoxha bëri një lidhje direkte nga Kruja ku dha sqarime për situatën atje.

Anila Hoxha bëri me dije se në Krujë janë karantinuar 400 shtetas. “Nga burime zyrtare të Baskisë Krujë, 400 shtetas janë karantinuar detyrimisht për shkak se dyshohet se kanë pasur kontakte me të infektuarit.

Në Krujë janë 27 fasoneri. Janë mbyllur 6 fasoneri ku dy janë mbyllur vullnetarisht”- tha Hoxha.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP