Pas bllokadës së barkave në kanalet piktoreske të Venecias prej rr ezikut të oroanvirusit, rezidenët raportonin se përveç peshqve kishin parë sot dhe delfinë e mjellma në ujërat e pastruara të qytetit turistik.

Italia është tashmë epiqendra e pa ndemisë në Evropës me 28,000 raste in fektimi dhe 2,503 vde kje, rreth një e treta e shifrës globale.

Por mes bllokadës venecianët kanë postuar foto të kafshëve ujore po rimarrin kontrollin e kanaleve të qytetit, që më parë ishin të baltosura nga trafiku i barkave.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP