“Unë kisha penicilinën e Zotit, supë pule, e cila dukej se kishte një efekt të mrekullueshëm për të rikthyer oreksin tim”

Një mjeke 60-vjeçare në gjendje të rë ndë nga koronavirusi është shëruar vetëm me supë dhe paracetamol.

Advertisements

Ajo ishte shtrirë në shtrat prej shumë ditësh në shtëpinë e saj në jug të Londrës, por tani është rikuperuar dhe ka sqaruar se si është të jetosh me koronavirus.

Dr Gerada, ish-drejtuese e Kolegjit Mbretëror të GP, tha që shkoi në punë vetëm një ditë pasi u kthye nga Nju Jorku, dhe pikërisht atëherë filluan si mptomat, me një kollë të thatë dhe lodhje. Në fillim mendoi se e kishte l odhje nga udhëtimi.

Pasi kishte nisur të kishte shqetësime me fytin dhe ethe, ajo menjëherë vendosi që të moso shkonte në punë, dhe u fut në internet për të marrë më shumë informacion.

Advertisements

“E dija që ishte koronavirusi, pasi asnjëherë nuk jam i sëmurë kaq shumë. Unë kisha penicilinën e Zotit, supë pule, e cila dukej se kishte një e fekt të mrekullueshëm për të rikthyer or eksin tim.

Ishte e dh imbshme dhe e fr ikshme – fr ika jo sepse mendova se do të vd isja por sepse të jesh i sëmurë është e fr ikshme.”-tha ajo./albeu

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP