Home Humanizëm Vëllai 5 vjeçar do i dhurojë palcën, Elvis Naçi ben thirrje për të ndihmuar Elion e vogël

Vëllai 5 vjeçar do i dhurojë palcën, Elvis Naçi ben thirrje për të ndihmuar Elion e vogël

0
Vëllai 5 vjeçar do i dhurojë palcën, Elvis Naçi ben thirrje për të ndihmuar Elion e vogël

Ka nevojë për ndihmë djali i vogël vetëm 9 vjeç që shihni në foton më lart, pasi për shkak të një sëm undje të rrallë që e ka prekur i duhet një ndërhyrje për transplantin e palces kurrizore në Gjermani.

Ai quhet Elio Rexhmati. Vogëlushi nga Kukësi duhet të mbledhë 224 mijë euro, ndaj nevoja për ndihmën e secilit është imediate. Thirrje për të ndihmuar në mbledhjen e shumës ka bërë imami Elvis Naçi, i cili në një postim në rrjetet sociale thotë se do jetë pikërisht vëllai i Elios, vetëm 5 vjeçar i cili do të jetë dhuruesi palcës për të shpëtuar jetën e Elios.
POSTIMI I PLOTE I ELVIS NACIT

Advertisements

Leart Rexhmati 😢 është vllai i vogël 5 vjeçar, i cili do të jetë dhuruesi palcës për të shpëtuar jetën e Elios.

Advertisements

Zoti shpërbleftë çdo bamirësi pë të arritur shumën. Babai thotë se spitali në Gjermani i ka dhënë shpresa se Elio do të shërohet. Bashkë do të mundohemi të shpëtojmë një jete!

Ashtu siç ju po lehtësoni një hall të kësaj familje, Zoti lehtësofte cdo sprovë në familjet tuaja, shërim për çdo të semurë… Le te jemi bashkë në lutje për këtë vogëlush duke thënë “Amin”. Elio ka nevojë për një lutje, për një shpërndarje, për çdo kontribut, për një fjalë të mirë. Krijues i Qiejve dhe i Tokës, Shëruesi më i mirë shëroje Elion! Amin! Amin! Amin!

Gofundme: https://www.gofundme.com/f/firdeus-shqip
Pay pal: [email protected]
Te dhenat bankare ne Zvicër: Name: Firdeus
Emri i Bankes: Post Finance

Adresse: Untere Scheugstr 3 8707 Uetikon am See
Konto Nr.: 15-387081-5
IBAN: CH94 0900 0000 1538 7081 5
BIC: POFICHBEXXX

Të dhënat bankare në USA:
Bank Name : Morton Community bank

Beneficiary Name : Friends of Fondacioni Firdeus
Routing Number: 071123204
Account number : 769397

Të dhënat bankare në Shqiperi:
Fondacioni Firdeus, Credins Bank,
Adresa e bankes: Rr Vaso Pasha, nr 8, Tirana, Albania.
SWIFT CODE CDISALTR

IBAN EURO:AL76 2121 1573 0000 0000 0088 3481
IBAN USD: AL33 2121 1573 0000 0000 0088 3479
Konto Gjermani:
Firdeus Germany Stiftung

Sparkasse Fürstenfeldbruck
IBAN: DE88 7005 3070 0032 2673 46
BIC: BYLADEM1FFB

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP