Kryeministri Edi Rama i është përgjigjur kritikëve lidhur me testimet për koronavirusin duke publikuar një grafikë me shifra të vendeve të Ballkanit Perëndimor.

Shqipëria paraqitet e dyta në Ballkanin Perëndimor sa i përket testimeve me 605 të tilla, 200 më pak se Kroacia e cila ka numrin më të lartë të testimeve dhe pse mos harrojmë që është një vend i BE.

Advertisements

Po ashtu Serbia që ka numër të njëjtë të infektuarish sa Shqipëria ka kryer gjysmat e testimeve që ka bërë vendi jonë.

Numër të ulët testimesh kanë edhe Bosnja, Kosova apo Mali i Zi dhe pse kanë shumë më pak pacientë.

STATUSI I EDI RAMËS

Advertisements

🔴 JA SA TESTE COVID-19 JANË BËRË DERI DJE NË RAJONIN TONË

(Sqaroj se mungon Maqedonia e Veriut sepse nuk dispononim shifrën e konfirmuar zyrtarisht të ditës së djeshme)

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP