Në një reagim në Facebook, Pampuri shkruan se pensionistët rrezikohen nga COVID-19, dhe prandaj PD kërkon që të nisë pa vonesë shpërndarja e agesës së pensionit në shtëpi për çdo pensionist, si dhe të ketë furnizime me ushqim dhe ilaçe për ta.
TIRANË- Ish-depuetja e Partisë Demokratike, Oriola Pampuri, ka publikuar sot një video të një pensionisteje, e cila ka dalë në rrguë e kërkon të marrë pensionin në Postë pasi nuk i kishte shkuar në shtëpi siç i premtua nga qeveria.

Në një reagim në Facebook, Pampuri shkruan se pensionistët rrezikohen nga COVID-19, dhe prandaj PD kërkon që të nisë pa vonesë shpërndarja e agesës së pensionit në shtëpi për çdo pensionist, si dhe të ketë furnizime me ushqim dhe ilaçe për ta.

Advertisements

“Thirrja e tri shtueshme e pensionistëve sot, duhet të jetë këmbanë alarmi për çdo Qeveri të përgjegjshme. Ato janë shtesa më e rrezikuar nga përhapja e virusit COVID-19. Partia Demokratike bën thirrje që pa asnjë vonesë të nisë shpërndarja e pagesës së pensionit në shtëpi për çdo pensionist, si dhe furnizimi me ushqime dhe ilaçe të të moshuarve që jetojnë vetëm apo të të pamundurve për shkaqe invaliditeti dhe janë më të rre zikuarit nëse dalin në rrugë.

Situata kërkon masa dhe veprime të menjëhershme. Në këtë kohe krize, fjalët e bukura të Qeverisë nuk mjaftojnë. Propaganda në kohë kr ize, nuk ndihmon, por mund të kushtojë jetë. Media edhe sot ka dokumentuar se realiteti përballë fjalëve të Qeverisë nuk përputhen! 👇👇👇”, shkruan Pampuri.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP