Një lajm jo i mirë për shqiptarët të cilët ndodhen në Danimarkë, pasi shërbimi i këtij vendi për emigracionin nuk do të marrë parasysh periudhën e tejkalimit të vizës afat-shkurtër, në rast se nuk keni pasur mundësi ta lini vendin për çfarëdo lloj shkaku.

Në një njoftim për mediat, MEPJ shton se gjithashtu nuk ёshtё e mundur tё aplikohet pёr shtyrje vize afat-shkurtёr pasi Shёrbimi Danez i Emigracionit do tё jetё i mbyllur.

Advertisements

NJOFTIMI

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme informon të gjithë qytetarët që ndodhen në Danimarkë, se Shërbimi Danez i Emigracionit ka vendosur të mos marrë parasysh periudhën e tejkalimit të vizës afat-shkurtër, në rast se qytetarët nuk kanë pasur mundësi të lenë Danimarkën, për shkak të anullimit të fluturimit, ose shkaqe të tjera që i kanë detyruar të qendrojnë në shtetin danez.

Por, MEPJ gjithashtu bën me dije se nuk ёshtё e mundur tё aplikohet pёr shtyrje vize afat-shkurtёr pasi Shёrbimi Danez i Emigracionit do tё jetё i mbyllur.

Advertisements

Qytetarët nuk do të mund të aplikojnë as online, pranё Policisё Daneze./panorama

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP