Dy laçjanë dhe një lezhjan janë arr estuar për rrë mbimin dhe dh unimin e një të mituri në Durrës.

Ng jarja ka ndodhur në lagjen 16 të qytetit bregdetar kur 3 të rriturit e kanë futur në makinë të miturin dhe kanë ushtruar d hunë ndaj tij dhe më pas e kanë lënë të lirë. Një nga au torët e dy shuar të kësaj ng jarjeje, 32-vjeçari F. D. me banim në Lezhë është person me precedentë pe nalë.

Ai ishte person në kërkim pasi gjykata e Lezhës e kishte dë nuar me një vit bu rg për futje dhe mbajtje të sendeve të ndaluara në bu rg. Tani ai dhe dy personat e tjerë ak uzohen për he qje të pali gjshme të lirisë, vepër pe nale e kryer në bashkëpunim. Dy shohet se ngj arja ka ndodhur për shkak të nga cmimit të një vajze nga ana e adoleshentit.

Durrës

Morën fo rcërisht në automjet për motive të dobëta një 16-vjeçar, Policia zbardh ngj arjen brenda pak orëve.

Arr estohen në flagrancë 3 shtetas, për veprën pe nale “He qja e palig jshme e lirisë”.

Shërbimet e Komisariatit të Policisë Durrës, në bashkëpunim me specialistët për Hetimin e Kr imeve në Komisariatin Durrës, pas informacionit se një shtetas e kishin marrë me dh unë, organizuan punën për identifikimin e kapjen e au orëve dhe gjetjen e personit.

Falë reagimit në kohë, veprimeve profesionale dhe punës së mirëorganizuar u bë e mundur zbardhja e ng jarjes, identifikimi, kapja dhe arr estimi i tyre në flagrancë:

F. D. (K.), 32 vjeç, banues në Lezhë, i cili ishte i shpallur në kë rkim, pasi Gjykata Lezhë e ka dë nuar me 1 vit bu rg, për veprën p nale “Futja dhe mbajtja e sendeve të nda luara në IEVP”;
A. P., 35 vjeç dhe A. H., 33 vjeç, banues në Laç.

Këta shtetas, në bashkëpunim me njeri-tjetrin, në lagjen Nr. 16, Durrës, për motive të do bëta, kanë marrë me dh unë shtetasin E. N., 16 vjeç, në mjetin tip “Audi” e më pas e kanë dh unuar fizikisht.

Materialet i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Durrës, për veprën pe nale “Heqja e palig jshme e lirisë, kryer në bashkëpunim”.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP