Rëndohet bilanci nga aksidenti tr agjik në Fushë Krujë, pasi rrugës për në spitalin e Tr aumës ka ndërruar jetë edhe i pl agosuri duke e çuar numrin e vik timave në katër.

Të katër trupat e vik timave janë në spitalin e Traumës.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP

Advertisements