Home Humanizëm Qeni me pamje të ne vrikosur e formën e ‘orga nit gje nital’ në ballë, bëhet ‘hit’ në internet

Qeni me pamje të ne vrikosur e formën e ‘orga nit gje nital’ në ballë, bëhet ‘hit’ në internet

0
Qeni me pamje të ne vrikosur e formën e ‘orga nit gje nital’ në ballë, bëhet ‘hit’ në internet

Një qen i racës haski me një fromë pen isi në pellushin e ballit të tij është kthyer kohët e fundit në një sensacion të mediave virtuale.

Pronarja Meredith White pretendon se nuk e kishte vënë re shenjën në ballin e këlyshit dy-vjeç Nitro derisa një komentues e përdori foton e tij për motive jo shumë din jitoze.

Advertisements

Më pas 37-vjeçarja nga Dallas e kuptoi dhe shp ërtheu në të qeshura për formën që nuk e kishte vënë re në fytyrën e Nitros.

Advertisements

Meredith, burri i saj dhe tre fëmijët Bailey 15 vjeç, Breanna, 14, e Davis, nëntë, thanë se i pranonin shenjat natyrale të këlyshit të tyre por pranonin se shumë shaka janë bërë në kurriz të tij.
“Nuk e kisha kuptuar kurrë se qeni im kishte këto shenja të pam oralshme në ballë derisa komentuesit në internet e vërejtën. Megjithahtë mendoj se është qeni më i buur në botë”, tha ajo.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP