Në Tiranë është rikthyer trafiku i rënduar, sidomos tek ‘ish-sheshi’ Shqiponja.

Kjo ka ndodhur për shkak se në orën 16:00-17:00 është koha e rikthimit të personave që kanë qenë në punë.

Advertisements

Për shkak të kësaj situate ku të gjithë po shkonin në punë me makinat personale, kryeministri Rama nxori sot një urdhër tjetër, ku ndalon administratën që të shkojë në punë me makinë personale nga nesër./TCH

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP