Kryeministri Edi Rama ka njoftuar se mbrëmjen e sotme do të shpalosë planin financiar përmes facebook dhe televizioneve që do e transmetojnë.

Rama kërkon ndjesë se ka komunikuar më pak argumendtonse i është dashur koha për të konfirmuar planin në çdo detaj, me grupin e punës dhe me ekspertë ndërkombëtarë.

Advertisements

Reagimi i plotë:

🔴 PAS PAK, NË 19.00 SHPALLJA E PLANIT FINANCIAR PËR PËRBALLIMIN E PASOJAVE TË LUF TËS, NË KËTË FAQE DHE NË ÇDO EKRAN QË DO TË DËSHIROJË TA TRANSMETOJË

🔴 NDJESË QË SOT KEMI KOMUNIKUAR MË PAK, POR MË ËSHTË DASHUR KOHA PËR TË KONFIRMUAR PLANIN NË ÇDO DETAJ, ME GRUPIN E PUNËS DHE ME EKSPERTË NDËRKOMBËTARË🙏

Advertisements

🔴 KAM SHUMË BESIM QË ME DURIM TË MADH DHE KONTRIBUTIN E SECILIT NE DO DALIM TË GJITHË MË TË MIRË E MË TË FORTË NGA KJO LUFTË👐🏿

I LO❤E YOU

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP