Kryeministri Edi Rama prej tri ditësh ka filluar që të publikojë në internet bisedat me qytetarët që ankohen tek shqipëriaqëduam.al.

Ai ka telefonuar një qytetare e cila në atë moment kishte qenë duke bërë fitnes.

Advertisements

Edi Rama jam, si jeni?

Qytetarja: Më fal për zërin se po bëja fitness

Edi Rama: Po ti e paske në terezi, po ca kërkon nga unë që po i bëj fitness së trurit

Advertisements

Qytetarja: Unë jam me raport lindje, por tre muaj të raportit të lindjes nuk i kam marrë, kam kredi për të larë….

Edi Rama: Do të interesohemi dhe do të marrësh përgjigje

Qytetarja: Të përgëzoj

Edi Rama: Edhe të përgëzoj që bën fitness

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP