Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu, gjatë një interviste televizive deklaroi se po punohet për një plante detajuar në ndihmë të të moshuarve që jetojnë vetëm për t’ju dërguar në shtëpit e tyre ushqim dhe medikamente.

“Për të moshuarit do të mundësohet ofrimi i shërbimeve të nevojshme në banesë, ndërkohë që dhe medikamentet do t’u dërgohen në shtëpi. Na duhet të shkojmë tek çdo qytetar siç bëm për tërmetin e 26 Nëntorit, ku siguruam me rimbursim ilacet për qytetarët. Do të ofrojmë shërbim për të moshuarit që skanë fëmijë apo njeri tjetër afër,” tha Manastirliu.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP