Teksa epi demia e koronavirusit përhapet në të gjithë vendet e globit duke përhapur f rikë e pa nik, janë disa që emer gjencën shëndetësore po e kthejnë në një mjet përfitimi dhe tërjeqje të vëmendjes.

Ato që njihen tashmë si influencuese bukurie në rrjetet sociale, përfshi dhe nga zonat më të pr ekura prej koronavirusit të ri, e kanë kthyer epid eminë në një konkurrim bukurie me pamje speciale kozmetike në përshtatje me maskat e tyre.

Ditët e fundit numri i njerëzve që vërshojnë të marrin pjesë në #maskmakeup është shumëfishuar, teksa dhjetra entuziate bukurie po e modelojnë fytyrën e tyre sipas maskave.

Disa prej tyre zgjedhin tualetin e thjeshtë sipas ngjyrës së maskës ndërsa të tjera shkojnë edhe më tej duke krijuar efekte 3-dimensionale, apo duke krijuar efekte më hor ror.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP