Dr ama “Miss Julie”, vepër e autorit August Strindberg, u shfaq pak ditë më parë premierë në Teatrin Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” në Tiranë, nën regjinë e Kiço Londos, ku trekëndëshi Ervin Bejleri, Laura Nezha e Adriana Tolka sollën një int rigë të vërtetë, të dominuar nga er osi.

E njohur për rolet e saj në teatër, aktorja Laura Nezha kësaj here vjen në skenë si “Miss Julie”, një maz okiste e vetëdijshme për pamjen e saj jos hëse. Me role të ndryshme në shfaqjet që janë vënë në skenë, këtë herë ajo është protagoniste në dr amën e autorit të njohur, suedezit August Strindberg.

Advertisements

Regjisori Kiço Londo është shprehur se me këtë shfaqje spektatori sheh “një Laura Nezha në rolin e një tund ueseje të devotshme. Ajo me forcë us htron pushtetin e saj ndaj shërb ëtorit të babait. Julie e Laurës ka një dëshirë mazo kiste për rrë nimin e saj. Rënia e saj është e pashmangshme. Në ëndrrën e saj ajo shkon ‘drejt e në tokë’ për të gjetur paqen. Ky mazo kizëm i vërtetë dhe i thellë i Nezhës e bën Julien të vës htirë dhe tërh eqëse.”

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP