Kryeministri Edi Rama bëri një lidhje skype në Open në Top Channel ku foli për masat e marra nga qeveria për parandalimin e përhapjes së koronavirusit. Rama tha se masat ishin të domosdoshme.

Sa mund të zgjasë kjo gjendje- e pyeti Eni Vasili.

Advertisements

‘Për këtë pyetje duhet të përgjigjet ndonjë politikan që jep fall. Unë nuk parashikoj apo jap fall. Unë dua të them se masat e marra ishin të domosdoshme. Ne jemi vendi i parë në Europë pas Italisë që kemi marrë masat e duhura. Askush nuk e di se kur do të mbarojë kjo punë. Duhet të shtrëngojmë dhëmbët, por kjo është situate. Të veprojmë si një trup i vetëm për tu bërë mburojë e sistemit tonë shëndetësor’- tha Rama.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP

Advertisements