Në fund të vitit 2019, në Wuhan të Kinës shpërtheu një virus i cili shumë shpejt do të rezultonte vd ekjeprurës.

Ishte Kina shteti që u prek masivisht nga ky virus, e më pas në mënyrë drastike u përhap në të gjithë botën.

Advertisements

Situata paraqitet alarmante tani në Europë, ndërkohë që Kina po bën përparësi, duke shëruar shumë të infektuar, ndërkohë që edhe rastet janë ulur.

Më poshtë, do të gjeni shifrat e shtatë shteteve më të prekura nga koronavirusi deri më tani:

1. Kinë – 80884 të prekur, 3237 vik tima, 69614 të shëruar

Advertisements

2. Itali – 35713 të prekur, 2978 vik tima, 4025 të shëruar

3. Iran – 17361 të prekur, 1135 vik tima, 5710 të shëruar

4. Spanjë – 13910 të prekur, 623 vik tima, 1081 të shëruar

5. Francë – 7730 të prekur, 175 vik tima, 602 të shëruar

6. SHBA – 7668 të prekur, 117 vik tima, 106 të shëruar

7. Britani e Madhe – 2626 të prekur, 104 vik tima, 65 të shëruar

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP