Mjeku Pëllumb Pipero u është përgjigjur disa pyetjeve të bëra nga publiku, gjatë mbrëmjes së sotme në emisionin Open në lidhje me koronavirusin.

Njëra nga pyetjet ishte:

Advertisements

Në qoftë se pi d uhan, a jam më i rr iskuar?

-Faktet janë kokëforte në Kinë. Janë 76% e të prekurve meshkuj, të cilët shumica pinë d uhan. Duhani është faktor i rëndësishëm në komplikim e sëmundjes.

Një tjetër pyetje ishte:

Advertisements

A është dezinfektues i mirë r akia?

-Unë do të këshilloja al koolin xhel, apo al koolin dezinfektues në farmaci. Kjo sepse al kooli i farmacisë ka një forcë prej 60% dhe nuk e lë virusin të zhvillohet, ose e mund për pak minuta. Pas kësaj të lani duart me ujë dhe sapun.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP