Italia është duke kaluar situatën më të vështirë të historisë së saj në luf tën kundër koro navirusit. Mbi 2900 persona kanë vd ekur dhe numri i të infe ktuarëve po rritet me mbi 2000 nga dita në ditë.

Qytetarët janë vetëizo luar dhe janë ndërgjegjësuar së bashku për të lu ftuar virusin që po i shk atërron pak nga pak vendin.

Advertisements

Gjithashtu Organizata Botërore e Shëndetit ka përgëzuar punën e mjekëve dhe infermierëve italianë.

Michael Ryan, drejtori i departamentit të urgjencës së OBSH-së, duke folur për Covid-19 vlerësoi forcën dhe guximin e jashtëzakonshëm të personelit shëndetësor italian.

Ai tha:

Advertisements

Numri i pacientëve që hyjnë në kujdesin intensiv për koronavirus dhe të shp ëtuar nga mjekët dhe infermierët në Itali është një mr ekulli.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP