‘Doktori më informoi që kam dalë pozitive me Covid-19. Shumë prej nesh do preken. Do jem mirë’, kështu e nis statusin e saj këngëtarja amerikane Charlotte Lawrence duke njoftuar fansat se është pr ekur nga Koronavirusi. Këngëtarja 19-vjeçare është vajza e aktores Christa Miller and skenaristit Bill Lawrence.

Advertisements

Charlotte këshilloi fansat të qëndrojnë në shtëpi dhe të mendojnë për shëndetin e familjarëve.

“Nuk ju kërkoj të luteni, të më shkruani mesazhe të bukura. Ju kërkoj vetëm të mbroni të afërmit, që vi rusi të mos përhapet. Ju lutem qëndroni brenda. Edhe nëse ndiheni mirë, edhe nëse ndiheni sëmurë, qëndroni në shtëpi. Mendoni për prindërit tuaj, për gjyshërit tuaj. Mos u bëni si ata eg oistët që mendojnë se dinë gjithçka dhe nesër mund të sëmurin prindërit tuaj. Ne kemi fuqinë për ta ndaluar këtë. Ju lutem vetëizolohuni! Qëndroni të pastër! Qëndroni të in formuar! Qëndroni vigjilentë! Qëndroni në atë dr eq karantine!”, shkruan këngëtarja.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP