Nëse jeni në pritje të një fëmije dhe keni fr ikë se në rast se do infektoheni do ia transmetoni këtë bebes tuaj, duhet të rrini të qeta.

Koronavirusi nuk transmetohet nga nëna te fëmija përmes gjakut.

Advertisements

Këtë informacion e dha mjeku i njohur Pëllumb Pipero në studion e News 24 teksa u pyet nga një grua shtatzanë, e cila ishte e fr ikësuar për beben që pret të sjellë në jetë pas 4 muajsh.

Kujtojmë se deri tani, në vendin tonë janë regjistruar 2 vik tima nga COVID 19 dhe 59 persona janë infektuar./newsbo mb

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP