Kreativiteti i një ish-artisti tatuazhesh arriti deri aty sa, 29-vjeçari Ben Cullen mendoi të befasonte botën me ëmbëlsira që në plan të parë nuk duken aspak si të tilla.

Cullen mendoi “të karamelizonte” personazhe të njohura publike apo ushqime të zakonshme. Sikur të mos mjaftonte e gjitha kjo, 29-vjeçari tregon se asnjëherë nuk ka ndjekur një kurs gatimi, përveç faktit që ka marrë këshilla sistematike nga e ëma.


Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP