Arr estohen në Qerret të Kavajzës vëllezërit Klement dhe Eldi Çala, në kërkim për dy gr abitje të bujshme njëra në rrugën e Rinasit dhe tjetra brenda aeroportit. Në një operacion me përfshirjen e 300 forcave policore, vëllezërit Çala u pra ngosën në një banesë që kishin marrë me qira në këtë zonë. Policia thotë se u sekuestruan ar më zj arri sasi të mëdha vlerash monetare dhe automjete.

Operacioni u zhvillua nga Departamenti i Policisë Kr iminale, Forca e Posaçme Operacionale në Policinë e Shtetit, njësia speciale FAST Albania, RENEA dhe Drejtoritë Vendore te Policisë Durrës, Tiranë e Elbasan./shqiptarja

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP

Advertisements