Kryeministri Edi Rama ka nisur komunikimin me qytetarët që janë ankuar në platformën elektronike “Shqipëria që Duam”, lidhur me problemet që kanë për shkak të krijuar nga situata e koronavirusit.

Rama po telefonon një e nga një të gjithë qytetarët që kanë dërguar pyetjet apo ankesat e tyre.

“SHKRUANI DHE LINI KONTAKTIN TUAJ TELEFONIK. BRENDA 24 ORËSH JU KTHEJMË PËRGJIGJE”, shkruan Rama.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP