Dy burra me një motor kanë tërhequr zva rrë një polic për mbi 500 metra.

E gjitha kjo ka ndodhur, pasi ata nuk donin të gjobiteshin për shkeljen e rregullave të qarkullimit rrugor. Ngjarja ka ndodhur në Indi.

Polici ka tentuar ti ndalojë të rinjtë, të cilët kanë qenë duke udhëtuar me shpejtësi tej normave të lejuara por ata e kanë tërhequr zvarrë për më shumë se 500 metra.

Policia po kërkon tre të rinjtë ndërsa polici ndodhet i shtruar në spital.

Videoja e incidentit është regjistruar nga disa persona që udhëtonin në një automjet tjetër .

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP