Një 77-vjeçar në Kardif u tentua të gr abitej nga një person sapo tërhoqi para nga një bankomat.

Ngjarja ka ndodhur më 5 shkurt, por tashmë janë publikuar pamjet, ku “gjyshi” tregoi se këtë herë gr abitësi kishte zgjedhur “prenë” e gabuar duke u gënjyer nga mosha

77-vjeçari reagoi menjëherë, duke marr pozicionin e një boksieri profesionist dhe e go diti me grusht gr abitësin.

Policia tha në një deklaratë se gr abitësi kishte dalë duarbosh dhe tashmë është në kërkim nga policia.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP