Kur vendosim të impenjohemi në një marrëdhënie dashurie, duhet të jemi të ndërgjegjshëm se, edhe pa vullnetin tonë, mund të vu.ajmë ose të bëjmë tjetrin/ën të vu.ajë falë sjelljeve tona, por edhe falë zodiakut. Ndoshta nuk e bsoni, por shenja e horoskoput mund të përcaktojë nëse do të vu.ani e lën.doheni në dashuri.

Binjakët/ Duke qenë se janë persona që ëndërrojnë, hyjnë në lidhje me shpresën se do përjetojë lumturi në këtë lidhje, por duke menduar kështu, mund të vu.ajnë nga realiteti dhe zhgënjimet e mundshme.

Gaforrja/ Janë emotivë, ndaj mund të vu.ajnë shumë në dashuri. Ashtu siç lidhen me lehtësi dhe dedikojnë të gjithë dashurinë e tyre personit që dashurojnë, përfundojnë duke vu.ajtur sepse vënë re se nuk po ndodh gjithçka ashtu siç e kishin parashikuar.

Virgjëresha/ Kanë shumë kujdes në jetën e tyre sentimentale, por mund të lë.ndohen shumë duke dhënë nga vetja dhe duke mos marrë të njëjtin shpërblim. Ekspozimi i lartë i ndjenjave kthehet në një hi.dhërim të madh për ta.

Peshorja/ Peshoret janë romantike dhe kjo mund t’i çojë në trishtim dhe vu.ajtje në marrëdhëniet e tyre të dashurisë. Tërheqin shumë shpesh drejt vetes dashuritë e pamundura dhe është pikërisht atëherë që mund të nisë një dramë në jetën e tyre sentimentale.

Ujori/ Fatkeqë.sisht Ujori nuk di të matë emocionet dhe arsyen dhe pikërisht për këtë, mund të mos e kuptojë kur lidhja e dashurisë mund t’i sjellë vua.jtje. Ujorët duhet të jenë në gjendje të kontrollojnë ndjenjat e tyre, pasi vetëm atëherë do jenë në gjendje të kenë sukses në dashuri.

Peshqit/ Janë njerëz besnikë, romantikë dhe të ndjeshëm e kjo mund t’i sjellë shumë dhi.mbje dhe vu.ajtje, sidomos kur vënë re se partneri/ja nuk ka të njëjtat ndjenja.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP