I rrethuar nga femra çdo ditë të jetës së tij dhe nuk kishte si të ndodhte ndryshe as për Shën Valentin.

Dan Bilzerian dhe vajzat e tij u shfaqën në skena të nxehta më 14 shkurt. “Mbreti i Instagramit” organizoi një super festë me muzikë dhe modele gjysmë të zhv eshura.

Por, këto festat e tij ndiqen dhe pëlqehen nga miliona njerëz në mbarë botën dhe jo më kot ai ka 28 milionë ndjekës në llogaritë e tij në mediat sociale.

Ai ka rrëfyer se pasuritë e tij e ka ngritur falë pokerit, duke u bërë një prej lojtarëve të suksesshëm në botë.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP