Nesër te dashuruarit kanë festën e tyre. Dita e Shën Valentinit njihet si dita më romantike e vitit.

Mund të lexoni disa fakte interesante per kete dite.

1. Çdo vit, më shumë se 36 milionë kuti çokollatash me formë zemre shiten në të gjithë vendin.

2. Një mashkull shpenzon mesatarisht 130 dollarë në ditën e Shën Valentinit, ndërsa një femër shpenzon 70 dollarë.

3. Çdo vit, rreth 9 milionë njerëz u blejnë kafshëve dhurata për Shën Valentin.

4. 14 shkurti është dita e dytë me e madhe e shpërndarjes së kartolinave, pas Krishtlindjeve.

5. Këtë vit pritet të shpërndahen 1 miliardë kartolina në të gjithë botën.

6. Hallmark ishte një nga të parët që prodhoi kartolinën në Ditën e Shën Valentinit, në vitit 1913.

7. Më shumë se 1/3 e meshkujve janë të lumtur që nuk marrin asnjë dhuratë nga e dashura për Shën Valentin

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP