Një përpl.ajse me ar.më zj.arri sapo ka ndodhur në lagjen nr.11 në qytetin e Korçës.

Në komisariat është shoqëruar një nga palët e përfshira në konf.likt, por nuk bëhet me dije identiteti i tyre.

Advertisements

Mësohet se personat e përfshirë në kon.flikt kanë që.lluar me ar.më zja.rri në ajër dhe nuk raportohet për persona të lën.duar.

Ende nuk ka detaje të tjera sa i përket ngjarjes

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP