Shënohet vik.tima e gjashtë në Itali nga koronavi.rusi.

Deri më tani janë shënuar 224 raste të të inf.ektuarve në të gjithë vendin, nga të cilat 172 janë në Lombardi, 27 në Veneto, 16 në Emilia-Romagna, 3 në Piemonte, 1 në Romë.

Autoritetet kanë iz.oluar 11 bashki midis Lombardisë dhe Venetos, në zonat e shpë.rthimeve. Në zonën e Lodit, policia bllokoi zonat e hyrjes dhe daljes, duke njoftuar shoferët se sapo të hynin në bashki, ata nuk do të mund të dilnin dhe anasjelltas.

Milano duket e zbrazur, shkolla të mbyllura, metro dhe trena të zbrazët. Në Veneto, një fermer 60-vjeçar dy.shohet si ”pacienti zero” që mund të ketë përhapur koronavi.rusin pasi kishte qenë në Codogno dhe qendra të tjera në zonën e Lodmbardisë dhe tani ka simptoma të kollës dhe gripit.

Në Vo ‘Euganeo (Padova), ku u regjistrua vi.ktima e parë, masat e mbrojtjes së “zonës së kuqe” fillojnë në orën 7. Mbi 50 mijë njerëz janë vendosur në kar.antinë në komunat e izoluara.

Lajmi është në përditesim të vazhdueshëm

Shënohet vi.ktima e gjashtë nga koronvi.rusi në Itali. Deri tani raportohen 224 të inf.ektuar, 6 të vd.ekur dhe 1 person I shëruar.

Ora 14:35 Shkon në 6 numri i vi.ktimave nga koronavi.rusi

Vi.ktima është një grua nga Crema, e cila hu.mbi jetën në Spitalin Civil të Breshias, ku ajo ishte transferuar të dielën më 23 shkurt.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP