Sipas një studimi të bërë nga “Natural Cycles” me një kampion prej 2.600 grash me faza të ndryshme moshore (nën 23; 23-35 vjeç; mbi 35) për jetën e tyre se ksuale dhe veçanërisht sa shpesh e arrijnë kënaqësinë dhe mbi frekuencën e raporteve të tyre, doli në pah edhe mosha ku arrijnë pikun e kënaqësisë sek suale.

Mosha është rreth 36 vjeç.

Në këtë fashë moshë, rreth 86% e grave janë përgjigjur se bëjnë dashuri super të kënaqshme, ndërsa në fashën e mesme (23-35 vjeç) 76% e tyre thanë se mund të ishin të kënaqura sek sualisht, ndërsa shumë pak të kënaqur sek sualisht ishin të rejat. Ndërkohë 80% të grave mbi 35 vjeçe thanë se ndiheshin të kënaqura dhe të sigurta sek sualisht.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP