Italia është bërë një nga shtetet më të alarmuara sa i përket Koronavirusit në ditët e fundit dhe numri i të prekurve është rritur ndjeshëm.

Autoritetet kanë raportuar një rritje të mprehtë të numrit të çështjeve të konfirmuara gjatë 24 orëve të kaluara, shumica e tyre në rajonet e Lombardisë dhe Veneto.

Shifrat e fundit tregojnë se 12 njerëz kanë vd ekur nga virusi, dhe aktualisht ka 400 raste të konfirmuara në të gjithë vendin.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP