Një shofer 49 vjeçar pa tme.rrin me sy kur një shufër prej çeliku 1.8 metra u u pë.rplas në xhamin e tij, ndërsa po drejtonte kamionin.

Johnnie Loëe kishte qenë duke lëvizur nëpër Michigan kur një shufër çeliku rrëshqiti nga një kamion që po udhëtonte para tij, shkruan Daily Mail.

Z. Loëe, baba i tre fëmijëve, e përshkroi incidentin si një “skenë nga Destinacioni i Fundit”.

Imazhet dra.matike tregojnë se xhami u shka.tërrua plotësisht, dhe e vetmja gjë që e ndau Loëen nga shufra e çelikut ishte timoni.

Z. Loëe i tha Detroit Free Press se ai po udhëtonte me rreth 65 km / orë kur aks.identi ndodhi pasditen e së enjtes 6 shkurt.

‘Mund të isha v.rarë. Ajo shufër çeliku mund të kishte kaluar menjëherë nëpër zemrën time”, tha ai.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP