Fatkeq sisht ndodh që në jetë të përballemi me vu.ajtje dhe dh.imbje që vijnë nga hu.mbja e njerëzve tanë më të dashur.

E tillë ishte edhe historia e Shkëlzenit dhe Fatjonës, çiftit që vite më parë kishin hu.mbur vajzën e tyre.

Shkëlzeni dhe Fatjona ishin njohur rastësisht dhe kishin rënë në dashuri më shikim të parë. Ata ishin martuar dhe vite më vonë, fatk.eqësisht vajza e tyre kishte ndë.rruar jetë.

Pas hu.bjes së vajzës Fatjona sipas Shkëlzenit kishte ndryshuar shumë dhe se nuk ishte si më parë.

Për këtë arsye Shkëlzeni kishte zgjedhur studion e programit “Dua të të bëj të lumtur” si rruga e vetme për t’i kërkuar gruas së tij të rigjente forcën, për hir të fëmijëve të cilët më shumë se kurrë kanë nevojë për mbështetjen dhe dashurinë e nënës.

E ftuar surprizë për Fatjonën ishte këngëtarja tepër e dashur për publikun, Artjola Toska e cila i dha këtë mesazh:

“Unë nuk jam njohur kurrë si një oratore tepër e mirë, por ajo që dua të të them është që ti je një femër e fortë dhe se duhet të jesh akoma më e fortë se kurrë!”

Në fund moderatorja e programit, Arbana Osmani së bashku me Fatjonën gatuan për herë të parë. Por sur.priza më e madhe ishte një kuzhinë e re nga “GoTech”, me të gjitha pajisjet elektroshtëpiake.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP