Rruzhdi Tosuni, burri që vr.au gruan e tij ditën e djeshme në Durës ka pranuar kr.imin dhe është shprehur se është penduar për atë që ka bërë. Tosuni është rrëfyër para policisë dhe ka thënë se gjithçka ka nisur për punën e dyqanit e më pas kishin deb.atuar me njëri-tjetrin.

Gjithçka ndodhi në dyqan, ku ai që.lloi me një metër metalik dhe pasi konstatoi se bashkëshortja kishte nd.ërruar jetë, 63-vjeçari mbylli qepenin dhe shkoi bleu te dyqani përballë një paketë cigare. Pasi është kthyer, ka hyrë në farmacinë pranë biznesit duke vënë në dijeni të pranishmit se kishte vr.arë gruan.

Policia e ka arr.estuar dhe pasi e ka dërguar në Komisariat e ka marrë në pyetje dhe 63-vjeçari mësohet të ketë thënë se gruaja ia kishte sjell shp.irtin në majë të hndës. “Ma solli shp.irtin aty ku nuk mban më. Kam 30 vjet që e duroj dhe e vr.ava”. Më pas, gjatë marrjes në pyetje nga oficerët e Hetimit të Kr.imit, Ruzhdiu ka deklaruar se ko.nflikti ka nisur pasi bashkëshortja i kishte kërkuar llogari pse ishte vonuar dhe kishte pirë. Jam shumë i tro.nditur, mbaj mend që më tha pse u vonove, pse ke pirë. Kaq mbaj mend. Aty llaf pas llafi situata më doli jashtë kontrollit dhe e që.llova me metrin metalik, me cilin matim materialet që shesim. Nuk doja ta vr.isja. Jam shumë i pen.duar dhe më vjen shumë keq”, ka deklaruar ndër të tjera Ruzhdi Tosuni.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP