Një i burg osur i ka dhënë fund jetës në bu rgun 313 në Tiranë.

News24 raporton se i bur gosuri Bilbil Hasani, 43-vjeç nga Kukësi dhe banues në Kamëz qëndronte në parabu rgim, në pritje të dë nimit.

Advertisements

Hasani ishte arr estuar në vitin 2019 per kryerjen e veprës penale “vjedhje”.

VIJON …

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP