Një nga finalistet e konkursit Miss Britania ka reaguar as hpër ndaj dashake qëve të internetit pasi e përja shtuan nga konkurrimi duke i dërguar gjykatësve foto të vjetra ku ajo kishte pozuar e zhve shur.

26 vjeçarja Portia-Valis Volkova, ishte shpalur më parë Miss Kensington dhe kjo e kishte dërguar në finalet e konkurrimit kombëtar që do të mbahet sot.

Por asaj i është hequr tashmë titulli Miss Kensington dhe është përjas htuar nga konkurrimi pasi shefave të kompeticionit iu dërgua nga email me link0un e videove të saj të mëparshme duke u zhves hur në agjencinë e modeleve.

Valis tha se regulalt e ash pra të konku rrimit ndalojnë ato që kanë pozuar nu do më parë.

Edhe organizatort konfirmuan se fakti që Valis ishte fotografuar më parë “top less e nudo në mënyr ëprofe sionale” e detyronte të la rgohej.
Valis, nga Kensington në qendër të Londrës, tha: “Ato ajnë imazhe nga një jetë e shkuar. Rregullat janë rregu lla por ai që ka dërguar email-in është shumë i l.ig”.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP