Një nëne shtatzënë i është thy.er zemra në momentin që mësoi se djali i saj ka ndë.rruar jetë si pasojë e një ak.sidenti tr.agjik, teksa ajo ishte rrugës për në spital me djalin e saj më të madh, që gjithashtu kishte pësuar aks.ident.

Kellie Simpson nga Brisbane e Australisë ishte duke e dërguar në spital djalin e saj 15 vjeçar Baiely, ndërkohë që merr lajmin tr.onditës se djali i saj Liam ishte aks.identuar dhe si pasojë kishte vd.ekur, në momentin që po kthehej nga shkolla për në shtëpi. Vëllezërit u përfshinë në dy aks.idente të ndryshme të ndodhura vetëm disa kilometra larg njëra-tjetrës më 21 shkurt, duke e lënë të tërë familjen të pik.ëlluar, shkruan Daily Mail.

“Liam ishte duke udhëtuar me motorin e tij tip “Skuter” në momentin që është aks.identuar pranë Bulevardin Sinnathamby në Ipsëich rreth orës 3.25 të mëngjesit (sipas orës lokale) dhe u përp.las me një makinë duke pësuar vd.ekje të menjëhershme”, njoftoi policia. Ndërkohë nëna e fëmijëve ka postuar një foto të familjes në llogarinë e saj në Facebook duke bashkëngjitur mbishkrimin: “Ne ju duam shumë. Zemrat tona janë të shk.atërruar tashmë”, shkroi gruaja

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP